tureluurweg 5, 3897 LR, zeewolDE,   06 - 422 477 34

Coaching

Behoefte aan een volgende stap? 

Loop je vast of ergens tegen aan?

Wordt het nu eindelijk eens tijd voor... ?

Je wilt wel... maar weet niet hoe?

Even ontladen en weer opladen?

Wil je eruit halen wat erin zit?

Wil je weten wie je ten diepste bent?


Soms heb je even een spiegel nodig omdat je tegen bepaalde zaken aanloopt in je leven. Coaching kan dan een goede uitkomst bieden. Het geeft je inzicht in waarom je doet zoals je doet, wat je valkuilen en belemmerende overtuigingen zijn, wat je werkelijk wilt en wat je kunt doen om een volgende stap te nemen. 

Als coach fungeer ik als vooral als sparringpartner en gids. Ik stimuleer jou de kracht en wijsheid in jezelf te zoeken waarmee je zelf de antwoorden op je vragen kunt vinden. Ik wijs de weg, jij mag 'm zelf inkleuren. Natuurlijk reik ik je hierbij ook de benodigde pragmatische handvatten aan om je doelen te realiseren. 

Executive Coaching

Ik ben specialist op het gebied van integraal leiderschap en ondersteun leidinggevenden en professionals die zich vanuit dit perspectief willen ontwikkelen. Integraal betekent voor mij dat je zowel jezelf, als de mensen om je heen en het systeem waarbinnen je actief bent helpt groeien en bloeien. Mijn begeleiding gaat dan ook verder dan het puur ontwikkelen van je competenties en vaardigheden. Ik reik je een spiegel aan waarmee je je drijfveren en overtuigingssystemen leert kennen en doorgronden. Ik laat je zien hoe je overkomt op je peers en de mensen met wie je werkt en wat je kunt doen om jouw collega's nog meer in hun kracht te zetten. Eén van mijn grootste kwaliteiten is dat ik je kan helpen je intuïtie en gevoelsmatige vermogens te ontwikkelen, waardoor je makkelijker in staat bent om te kunnen gaan met vaak ongrijpbare zaken en begrippen als cultuur, macht, stress, weerstand en teamdynamiek. 

Personal Coaching

De kern van mijn persoonlijke begeleidingswerk gaat over het ontwikkelen van je natuurlijke identiteit: wie ben je ten diepste en hoe kun je zo goed mogelijk vrij leven en moeiteloos werken vanuit jouw eigen en unieke zelf. Met wat voor vragen of problemen je ook bij me komt, het komt vanuit mijn ervaring telkens neer op het aanboren van die unieke authentiek kracht die in je huist. En het mooie is, ik heb de antwoorden niet, maar jij wel. Ik help je contact te maken met je eigen innerlijke wijsheid. Ik leer je jezelf beter kennen en help je je eigen antwoorden op je eigen vragen. Dus ben je toe aan een volgende stap in je leven, maar weet je niet hoe? Loop je vast in je relatie(s), je werk of je balans tussen privé en werk? Of wil je weten hoe je je dromen en verlangens vorm kunt geven? Neem contact met me op. Ik laat je graag zien hoe jij jouw leven vorm kunt geven zoals jij dat wilt, met meer vitaliteit en levensplezier. 

"Edwin heeft veel technieken in huis om je te laten voelen, je eigen antwoorden te vinden,
maar ook om je daadwerkelijk stappen te laten zetten."
  
 

MannenCoach
ontwikkel je mannenkracht

Behoefte om je mannelijke vuur aan te wakkeren? Wil je als man richting geven aan je leven? Ben je benieuwd welke mannelijke potentie er in je huist? Ik geef al meer dan 10 jaar mannen workshops en heb veel ervaring in het coachen van mannen die op zoek zijn naar hun authentieke mannenkracht. Benieuwd naar wat ik voor jou als man kan betekenen? Bekijk de MannenWerk pagina of neem contact met mij op. 

PaardenCoach
paard als mentor en spiegel

Ik zet regelmatig één van onze paarden in tijdens een coachsessie. Paarden blijken telkens weer in staat om ons gedrag op feilloze en oordeelloze wijze aan ons terug te koppelen. Ze geven inzichten die we vaak met onze cognitieve gedachten niet kunnen bedenken en helpen ons oude, en vaak ongrijpbare, thema's te helen. Als je contact opneemt vertel ik je graag meer over de wonderlijke kracht van paarden.

Levensloop
de loopbaan van je leven

Mijn loopbaanbegeleiding gaat verder dan het zoeken naar een volgende baan of functie. Ik help je bewust te worden van je passies, dromen en drijfveren en laat je zien hoe je de persoon geworden bent die je nu bent. In het proces dat zich ontvouwt help ik je jouw wensen en verlangens vertalen naar competenties en vaardigheden die jou in staat stellen om het werk te creëren dat werkelijk bij je past.  

Shamanic Counselling
onderzoek het onbekende

Ik haal veel inspiratie uit oude wijsheid en heb in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het werken met sjamanistische principes. Sjamanisme  is voor mij een waardevolle aanvulling in mijn werk omdat je contact kunt maken met de onzichtbare dimensies van het leven. Benieuwd naar wat er in de onzichtbare dimensie voor jou zichtbaar is?

Readings
kijken achter de schermen

Ik ben opgeleid tot energetisch reader en doe regelmatig (aura) readings voor mijn cliënten. De informatie die uit een reading naar voren komt is meestal metaforisch en archetypisch van aard. Vertaald naar de realiteit van de dag geeft een reading vaak verassende, verhelderende, inspirerende, maar vooral ook compassievolle inzichten in iemands leven en actuele situatie. 

Tzolkin Horoscoop
oude wijsheid als gids

Altijd al benieuwd geweest naar je missie? Of waarom je hier op aarde bent en wat je geboren talenten en uitdagingen zijn? De Tzolkin horoscoop, ooit ontwikkeld door de Maya's, geeft verhelderende inzichten over je levenspad. Het zorgt voor veel herkenning en bevestigd vaak een diep verankerd gevoel van wie je werkelijk bent - en wat je eigenlijk altijd al wist... 

"De coaching van Edwin was een inspirerende en unieke ervaring waarbij ik geleerd heb
om het beste uit mijn leven te halen op basis van mijn eigen kracht."

Virginia Hoeve: een oase in het agrarisch buitengebied van de Flevopolder

Mijn coaching doe ik vanuit mijn praktijkruimte op de Virginia Hoeve in het agrarisch buitengebied tussen Zeewolde en Almere. 

Hier op deze plek, even weg van alles, kan ik in rust werken met jou en je vraagstukken. 

De boerderij is gelegen op een landelijke locatie midden in de natuur in het geografisch hart van Nederland.
Het centrum van Amsterdam en Utrecht is slechts 30 minuten rijden. Naar Zwolle is het ook maar 45 minuten. 

Hoe werkt het?

Elk traject begint met oriënterend introductiegesprek om jouw wensen, behoeften en verlangens te onderzoeken en te verkennen.
Een bijeenkomst duurt 1 tot 1,5 uur. De duur van het totale traject is afhankelijk van de vraag en de wensen van jou.
Gemiddeld beslaat een compleet traject 5 tot 10 sessies. De werklocatie is op de Virginia Hoeve te Zeewolde of op de locatie van je bedrijf.
Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kun je contact met me opnemen. 

Ik richt me op mannen en midden tot hoger opgeleide mensen. Tot mijn klanten behoren leidinggevenden, managers, docenten, teamleiders, kunstenaars, studenten, sociaal werkers, hoog sensitieve personen en mensen met een burn-out of een andere vorm van over(be)spanning.