tureluurweg 5, 3897 LR, zeewolDE, 06 - 422 477 34

Coaching

Behoefte aan een volgende stap?

Loop je vast of ergens tegen aan?

Wordt het nu eindelijk eens tijd voor... ?

Je wilt wel... maar weet niet hoe?

Even ontladen en weer opladen?

Wil je eruit halen wat erin zit?

Wil je weten wie je ten diepste bent?


Soms heb je even een spiegel nodig omdat je tegen bepaalde zaken aanloopt in je leven. Coaching kan dan een goede uitkomst bieden. Het geeft je inzicht in waarom je doet zoals je doet, wat je valkuilen en belemmerende overtuigingen zijn, wat je werkelijk wilt en wat je kunt doen om een volgende stap te nemen.

Als coach fungeer ik als vooral als sparringpartner en gids. Ik stimuleer jou de kracht en wijsheid in jezelf te zoeken waarmee je zelf de antwoorden op je vragen kunt vinden. Ik wijs de weg, jij mag 'm zelf inkleuren. Natuurlijk reik ik je hierbij ook de benodigde pragmatische handvatten aan om je doelen te realiseren.

Purpose Coaching

De kern van mijn persoonlijke begeleidingswerk gaat over het ontwikkelen van je natuurlijke identiteit: wie ben je ten diepste en hoe je zo goed mogelijk vrij kunt leven en moeiteloos kunt werken vanuit jouw eigen en unieke zelf. Met wat voor vragen of problemen je ook bij me komt, vanuit mijn ervaring komt het er telkens weer neer op het aanboren van die unieke authentiek kracht die in je huist. En het mooie is, ik heb de antwoorden niet, maar jij wel. Ik help je contact te maken met je eigen innerlijke wijsheid en je authentieke talenten. Ik leer je jezelf beter kennen en help je je eigen antwoorden op je eigen vragen. Dus ben je toe aan een volgende stap in je leven, wil je weten waarom je hier bent of wil je weten hoe je je dromen en verlangens vorm kunt geven? Neem contact met me op. Ik laat je graag zien hoe jij jouw leven vorm kunt geven zoals jij dat wilt, vanuit purpose, met meer vitaliteit en levensplezier.

Executive Coaching

Ik ben specialist op het gebied van integraal leiderschap en ondersteun leidinggevenden en professionals die zich vanuit dit perspectief willen ontwikkelen. Integraal betekent voor mij dat je zowel jezelf, als de mensen om je heen en het systeem waarbinnen je actief bent helpt groeien en bloeien. Mijn begeleiding gaat dan ook verder dan het puur ontwikkelen van je competenties en vaardigheden. Ik reik je een spiegel aan waarmee je je drijfveren en overtuigingssystemen leert kennen en doorgronden. Ik laat je zien hoe je overkomt op je peers en de mensen met wie je werkt en wat je kunt doen om jouw collega's nog meer in hun kracht te zetten. Eén van mijn grootste kwaliteiten is dat ik je kan helpen je intuïtie vermogens te ontwikkelen, waardoor je makkelijker in staat bent om te kunnen gaan met vaak ongrijpbare zaken en begrippen als cultuur, macht, stress, weerstand en teamdynamiek.

"Edwin heeft veel technieken in huis om je te laten voelen, je eigen antwoorden te vinden,
maar ook om je daadwerkelijk stappen te laten zetten."

MannenCoach
ontwikkel je mannenkracht

Behoefte om je mannelijke vuur aan te wakkeren? Wil je als man richting geven aan je leven? Ben je benieuwd welke mannelijke potentie er in je huist? Ik geef al meer dan 10 jaar mannen workshops en heb veel ervaring in het coachen van mannen die op zoek zijn naar hun authentieke mannenkracht. Benieuwd naar wat ik voor jou als man kan betekenen? Bekijk de MannenWerk website .  Of neem contact met mij op om te bespreken welk pad jij kunt volgen om de man te zijn die je diep van binnen bent.

Readings
onderzoek het onbekende

Ik ben opgeleid tot energetisch reader en doe regelmatig (aura) readings voor mijn cliënten. De informatie uit een reading is meestal metaforisch en archetypisch van aard. Vertaald naar de realiteit van de dag geeft een reading vaak verassende, verhelderende, inspirerende, maar vooral ook compassievolle inzichten in je leven en actuele situatie. Benieuwd naar wat er in de energetische dimensie voor jou zichtbaar is? Neem contact met mij op voor meer informatie.

Levensloop
de loopbaan van je leven

Mijn loopbaanbegeleiding gaat verder dan het zoeken naar een volgende baan of functie. Ik help je bewust te worden van je passies, dromen en drijfveren en laat je zien hoe je de persoon geworden bent die je nu bent. In het proces dat zich ontvouwt help ik je jouw wensen en verlangens vertalen naar competenties en vaardigheden die jou in staat stellen om het werk te creëren dat werkelijk bij je past. Ben je klaar voor jouw droombaan? Neem contact op.

"De coaching van Edwin was een inspirerende en unieke ervaring waarbij ik geleerd heb
om het beste uit mijn leven te halen op basis van mijn eigen kracht."

Virginia Hoeve: een oase in het agrarisch buitengebied van de Flevopolder

Mijn coaching doe ik vanuit mijn praktijkruimte op de Virginia Hoeve in het agrarisch buitengebied tussen Zeewolde en Almere.

Hier op deze plek, even weg van alles, kan ik in rust werken met jou en je vraagstukken.

De boerderij is gelegen op een landelijke locatie midden in de natuur in het geografisch hart van Nederland.
Het centrum van Amsterdam en Utrecht is slechts 30 minuten rijden. Naar Zwolle is het ook maar 45 minuten.